Rodhormon Clonex & Clonex Mist

Rodhormon Clonex & Clonex Mist

14. november 2019 Slået fra Af amadmin

Dine planter eller afgrøder er levende. Derfor er det vigtigt at sørge for at deres rødder har de bedste betingelser at vokse sig større og sunde i. Helt fra de er stiklinger eller små planter. Dette kan man hjælpe sine planter eller afgrøder med, nemt og hurtigt. Det kræver at man anvender Clonex Rodhormon eller Clonex Mist, som er produceret af det Engelske firma ”Growth tehnology”. 

Rodhormon Clonex & Clonex Mist

Clonex er et uundværligt produkt efter min mening. Hvis man selv ”tager/klipper” sine stiklinger, og vil være sikker på at de slår rødder og er sunde og raske. Samt en større procentdel af stiklingerne overlever. Så er Clonex det bedste produkt på markedet som du kan anvende til dine små stiklinger. Om du så bruger Rockwool, Jiffys eller noget helt tredje, så er Clonex helt klart det bedste valg. Jeg plejer at dybbe enden af den stikling jeg klipper af fra en voksen plante, og så smider jeg den i en rockwool terning efterfølgende.

En god virksomhed

Jeg kan love for at rødderne nærmest går amok allerede efter 9 dage, så snart jeg kan se de første rødder, giver jeg dem lige 4-5 dage mere, så vurdere jeg om jeg skal omplante dem i det medie som jeg har valgt dyrke i. 

Clonex Mist er udviklet til at øge og styrke processen for rødderne i stiklingen. Produktet er blevet testet af flere videnskabsmænd og det er bevist at rødderne udvikler sig hele 9-10 dage hurtigere end normalt, ikke nok med det, så giver det 30 og helt op til 156% længere og stærkere rødder end noget andet rodhormon på markedet. Hvilket er en rigtig god start for dine små planter og stiklinger, en god start er også en god slutning på det færdigproducerede produkt i sidste ende.